Exo Terra Frog Terrasky LED

PT2413

De Exo Terra Frog TerraSky Planted Terrarium Light is ideaal voor beplante terrariums, paludariums en bioactieve terrariums. De hoge intensiteit van de Frog Terrasky zorgt ervoor dat het licht alle lagen van het terrarium bereikt. Dit zorgt ervoor dat de plantengroei in je terrarium, paludarium of bio bak een boost krijgt.

€ 119,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Planten die goed reageren op deze soort verlichting zijn onder andere: orchideeën, bromelia's, tillandsia's (luchtplanten), vleesetende planten, mossen en korstmossen. Zij groeien goed door de krachtige Photosynthetic Active Radiation (PAR) van de Exo TErra Frog TerraSky Planted Terrarium Light.

De lichtspreiding van 120 graden zorgt voor een mooie gelijkmatige verlichting en verlicht het volledige oppervlak om donkere plekken te voorkomen. De waterdichte behuizing van deze LED is geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving. Dankzij de uitschuifbare montagebeugels kun je deze Exo Terra Frog Terrasky LED makkelijk instaleren op alle Small & Medium Natural terrariums van het merk Exo Terra. Ook is deze lamp geschikt voor andere merken terrariums tussen de 38 en 60 cm breed. 

Dit product bestaat uit 24 helderwitte 6500K LED's en 12 driekleurige RGB LED's dit is een volledig naar wens aanpasbaar lichtspectrum dat hierdoor in staat is om verschillende natuurlijke leefomgevingen na te bootsen. 

De Exo Terra Frog TerraSky Planted Terrarium Light wordt geleverd met 11 voorgeprogameerde progamma's (bewolking, zonsopgang, zonsondergang, maan, storm & bliksem) en 6 verschillende voorgeprogrammeerde kleurinstellingen. De afstandsbediening van de Exo Terra Frog Terrasky heeft ook 4 geheugenknoppen om je eigen aangepaste instellingen op te slaan, zodat je niet elke keer alles weer opnieuw hoeft in te stellen.

Als je zorgt voor goede verlicht in je terrarium zul je zien dat dat een positief effect heeft op de plantengroei. Dit ziet er natuurlijk harstikke mooi uit. Dankzij de hoge zichtbare lichtopbrengst van de Frog Terrasky draagt deze lamp bij aan het welzijn van je reptielen, amfibieën en ongewervelden. Zij kunnen dankzij dit licht de kleuren in hun omgeving op een betere, natuurlijkere manier ervaren en waarnemen.

Dankzij de waterdichte behuizing van de Frog Terrasky is dit artikel zeer geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen (IP54). De uittrekbare montagebeugels van de Frog Terrasky zijn ideaal vanwege een eenvoudige installatie op alle Exo Terra Small & Medium Natural Terrariums en andere terrariums tussen 38 en 60 cm breed.

Productdetails
PT2413
5 andere producten in dezelfde categorie: