Exo Terra Tortoise Cave 40 x 30 x 20 cm
  • Exo Terra Tortoise Cave 40 x 30 x 20 cm
  • Exo Terra Tortoise Cave 40 x 30 x 20 cm
  • Exo Terra Tortoise Cave 40 x 30 x 20 cm

Exo Terra Tortoise Cave 40 x 30 x 20 cm

PT2922

De Exo Terra Tortoise Cave werd speciaal ontworpen om landschildpadden van een ruime schuilplaats te voorzien.

€ 28,88
Aantal

Omschrijving

De Exo Terra Tortoise Cave werd speciaal ontworpen om landschildpadden van een ruime schuilplaats te voorzien. De noodzaak van een geschikte schuilplaats in een natuurlijk terrarium word zeer dikwijls onderschat. Bij gebrek aan een veilige slaap- en rustplaats ontwikkelen landschildpadden tamelijk snel stress, hetgeen hun activiteit en eetlust negatief zal beïnvloeden. Met zijn realistisch kiezeldesign en een groot schuilvolume bootst de Exo Terra Tortoise Cave de natuurlijke schuilplaats van landschildpadden na. De Exo Terra Tortoise Cave voorziet beschutting en biedt tegelijkertijd een koeler, vochtiger microklimaat aan in jouw terrarium.

-Natuurlijk uitzicht, integreert in elk type terrarium
-Verschaft een geschikte schuilplaats
-Voorkomt stress
-Zeer stabiel, niet makkelijk omver te stoten door grotere reptielen

Productdetails
PT2922
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: PT2930

Exo Terra Reptile Cave Small (2017)

De Exo Terra Reptielengrot biedt reptielen en amfibieën een zeer stabiele veilige plek om zich te verbergen en te slapen. Een fatsoenlijke schuilplaats wordt vaak onderschat in een natuurlijk terrarium. Bij afwezigheid van repressie zullen reptielen en amfibieën gemakkelijk stress ontwikkelen, wat hun activiteit en eetlust zal beïnvloeden.

Prijs € 4,09
Meer

Referentie: LR65802

Lucky Reptile Sphagnum Moss 500gr.

Mooi samengeperst Sphagnum Moss 500gram van Lucky Reptile.Totaal geeft deze sphagnum éénmaal nat gemaakt of versnipperd los zo'n 25 liter aan spagnum.Ideaal te gebruiken als bodemgrond voor in het terrarium.

Prijs € 28,88
Meer

Referentie: PT2931

Exo Terra Reptile Cave Medium (2017)

De Exo Terra Reptielengrot biedt reptielen en amfibieën een zeer stabiele veilige plek om zich te verbergen en te slapen. Een fatsoenlijke schuilplaats wordt vaak onderschat in een natuurlijk terrarium

Prijs € 5,74
Meer