Exo Terra Reptile Cave Large (2017)
  • Exo Terra Reptile Cave Large (2017)

Exo Terra Reptile Cave Large (2017)

PT2932

De Exo Terra Reptielengrot biedt reptielen en amfibieën een zeer stabiele veilige plek om zich te verbergen en te slapen.

€ 11,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Een fatsoenlijke schuilplaats wordt vaak onderschat in een natuurlijk terrarium. Bij afwezigheid van repressie zullen reptielen en amfibieën gemakkelijk stress ontwikkelen, wat hun activiteit en eetlust zal beïnvloeden. Met zijn realistische kiezelontwerp en groter dekkingsvolume bootst de Exo Terra Reptielengrot de natuurlijke schuilplaatsen van reptielen en amfibieën na. De Exo Terra Reptielengrot zorgt voor een koeler en vochtiger microklimaat in uw terrarium.

  • Natuurlijk zicht, past in elk type terrarium
  • Biedt een veilige schuilplaats
  • Voorkomt stress
  • Zeer stabiel, niet gemakkelijk te kuiken door grotere reptielen

Mooiere en zwaardere kwaliteit dan de vorige reptielengrotjes van Exo Terra!

Specificaties

Maat: Large

Productdetails
PT2932
11 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: ZF6149

Back Zoo Nature Coco Hiding Cave

De Back Zoo Nature Coco Hiding Cave is een veilige schuilplaats voor jouw reptiel of knaagdier. De Back Zoo Nature Coco Hiding Cave geeft een natuurlijke en tropische uitstraling aan ieder terrarium en knaagdierverblijf. Deze kokosnoot grot is ideaal voor nachtdieren die overdag een koel en donker plekje opzoeken.  Tip! Vul de Coco Hiding Cave met...

Prijs € 2,95
Meer

Referentie: PT2930

Exo Terra Reptile Cave Small (2017)

De Exo Terra Reptielengrot biedt reptielen en amfibieën een zeer stabiele veilige plek om zich te verbergen en te slapen. Een fatsoenlijke schuilplaats wordt vaak onderschat in een natuurlijk terrarium. Bij afwezigheid van repressie zullen reptielen en amfibieën gemakkelijk stress ontwikkelen, wat hun activiteit en eetlust zal beïnvloeden.

Prijs € 4,95
Meer

Referentie: PT2931

Exo Terra Reptile Cave Medium (2017)

De Exo Terra Reptielengrot biedt reptielen en amfibieën een zeer stabiele veilige plek om zich te verbergen en te slapen. Een fatsoenlijke schuilplaats wordt vaak onderschat in een natuurlijk terrarium

Prijs € 6,95
Meer