Aqua medic omkeer osmose systeem
  • Aqua medic omkeer osmose systeem

Omkeer osmose systeem

N0010

De omgekeerde osmoseapparaten van het type Easy Line zijn compact en hebben een hoge opbrengst. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit. Het fijnfilter ontdoet het water van vervuilingen groter dan 5 ?m. Het voorfilter met

€ 99,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

De omgekeerde osmoseapparaten van het type Easy Line zijn compact en hebben een hoge opbrengst. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit. Het fijnfilter ontdoet het water van vervuilingen groter dan 5 ?m. Het voorfilter met actieve kool ontdoet het water van eventuele chloor, ter bescherming van het membraan. De module bestaat uit het membraan, een drukbuis en een flow restrictor. Het membraan is het hart van de installatie en bepalend voor de uiteindelijke waterzuiverheid. In onze apparaten gebruiken we uitsluitend TFC (Polyamide/Polysulfon) membranen van de nieuwste generatie. De verhouding vuilwater : zuiver water bedraagt ongeveer 3-4 : 1. Het percentage verwijderde zouten is ca. 95 - 98%.

Terrarium, vivarium en osmose

Een voordeel van het gebruik bij terrariums en vivariums is dat je ruiten bijvoorbeeld vrij van kalk blijven door te sproeien met osmose water in plaats van gewoon kraanwater. In kraanwater zit zoals u wellicht weet kalk wat zorgt voor doffe vlekken of strepen op het glas waardoor u niet optimaal kunt genieten van uw fraai vormgegeven biotoop. Daar kalk een van de in het water opgeloste stoffen is welke er met een osmose apparaat uit wordt gefilterd zult hier geen last meer van hebben en optimaal kunnen genieten van uw creatie. Verder is het zo dat ook het water wat in het natuurlijk biotoop van enkel potentiële bewoners voorkomt erg zacht is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij pijlgifkikkers welke osmose water prefereren boven gewoon leidingwater.

Productdetails
N0010