Exo Terra Day and Night 15 LED Small
  • Exo Terra Day and Night 15 LED Small

Exo Terra Day and Night 15 LED Small

PT2335

Handige en energiezuinige dag- en nachtverlichting
Ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften
Laat natuurlijke en nachtelijke temperatuurdalingen toe
Lange levensduur
Inclusief zelfklevende bevestigingssteun

€ 39,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

De Exo Terra Dag & Nacht LED is ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften, zoals slangen, nacht-actieve gekko's, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen, insecten, enz . De helder witte LEDs (1) zorgen voor een mooi daglicht, terwijl de blauwe LEDs het glinsterende maanlicht nabootsen dat je toelaat om je dieren s nachts te observeren zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren. Het schemerlicht van de blauwe LED's laat nachtdieren toe om te navigeren in hun territorium, op zoek naar insecten, paringswillige soortgenoten, enz, gezien deze dieren in complete duisternis volledig gedesoriënteerd zouden zijn. Raak eenvoudigweg het Dag/Nacht logo (2) aan om over te schakelen van helder daglicht naar blauw nachtlicht (3). De Exo Terra Dag & Nacht LED is de handigste en energiezuinigste manier om je terrarium overdag en s nachts te verlichten.
Conventionele gloeilampen verspillen meer dan 80% van de verbruikte energie in de vorm van warmte, terwijl de Exo Terra Dag & Nacht LED jouw terrarium verlicht met een minimum aan warmte en een maximale lichtopbrengst. Het bijna volledig ontbreken van warmteproductie vermindert het risico van oververhitting tijdens de zomer en laat natuurlijke, nachtelijke temperatuurdalingen toe. De LEDs in de Exo Terra Dag & Nacht LED verbruiken minder energie en hebben een langere levensduur in vergelijking met de gangbare gloei- en fluorescentielampen.

Productdetails
Exo Terra
PT2335
4 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: LR63801

Lucky Reptile Moon Lamp

Moon LampMaanlichtlamp voor E27 fittings- Ideaal voor de observatie s nachts- Zorgt voor een aangename sfeer s nachts- Geen verstoring van de dieren- Stroombesparend- Geen warmteontwikkelingPast in iedere E27 fitting

Prijs € 11,95
Meer

Referentie: LR63811

Lucky Reptile Night Sky LED - Maanlicht

Night Sky LED maanlichtset.Geweldige set om echte maanlicht in uw terrarium na te bootsen. Er zitten per set 3 lampjes in en is eventueel uitbreidbaar met extension setjes, tot maximaal 6 stuks.Mee geleverd is een adapter met in het snoer een schakelaar.

Prijs € 24,95
Meer