Reptile Systems New Dawn LED UV Lamp 13W - Horizontal E27

RS121020

Reptile Systems New Dawn UVI 13W - Horizontal Position - E27
NIEUW en uniek: Een van de allereerste LED lampen welke UV afgeven, in hoge kwaliteit!

€ 149,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Maak kennis met een van de nieuwste lampen van Reptile Systems. Reptile Systems New Dawn LED UV lamp gaat ongeveer 4 jaar mee, dat scheelt aanzienlijk in de kosten van het vervangen van de UVB lamp, welke normaal elke 6 tot 12 maanden vervangen dient te worden. Ook is de Reptile Systems New Dawn LED UV Lamp gemiddeld 2,5 keer zo sterk dan een gewone UV lamp, qua UV-afgifte en licht. 

Dankzij de LED met UVB & UVA ben je verzekerd van veel licht dat goed is voor de plantengroei en vitamine D3 Synthese in je terrarium. Deze lamp is niet alleen geschikt voor reptielen, maar ook voor vogels. De sterkte wordt vertaald in "ferguson zones", elke zone is weer voor andere dieren. Ferguson Zone 1 is ook geschikt voor vogels, met een afstand tot de lamp van circa 50 tot 80 centimeter.

De Reptile Systems New Dawn LED UV lamp is ontwikkeld om de zon op een zo natuurlijk mogelijke wijze na te bootsen en geeft ook UVA & UVB af net zoals de zon in de natuur dat normaal gesproken doet. UVB is een essentiële straling, deze straling is verantwoordelijk voor het produceren van vitamine D3 en je reptiel en vogel kunnen niet zonder.

UVA zorgt er onder andere voor dat jouw reptiel een breder kleurenspectrum ziet, zonder UVA ziet je reptiel of vogel de kleuren niet goed, vergelijkbaar met kleurenblindheid bij mensen. Bij het houden van reptielen is goede verlichting essentieel om je reptiel gezond en tevreden te houden. Laat je hierover van tevoren altijd goed informeren. Met de Reptile Systems New Dawn LED UV lamp heb je een zeer goede lamp in handen.

Productdetails
RS121020
8 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: LR63811

Lucky Reptile Night Sky LED - Maanlicht

Night Sky LED maanlichtset.Geweldige set om echte maanlicht in uw terrarium na te bootsen. Er zitten per set 3 lampjes in en is eventueel uitbreidbaar met extension setjes, tot maximaal 6 stuks.Mee geleverd is een adapter met in het snoer een schakelaar.

Prijs € 24,95
Meer

Referentie: LR63801

Lucky Reptile Moon Lamp

Moon LampMaanlichtlamp voor E27 fittings- Ideaal voor de observatie s nachts- Zorgt voor een aangename sfeer s nachts- Geen verstoring van de dieren- Stroombesparend- Geen warmteontwikkelingPast in iedere E27 fitting

Prijs € 11,95
Meer

Referentie: PT2413

Exo Terra Frog Terrasky LED

De Exo Terra Frog TerraSky Planted Terrarium Light is ideaal voor beplante terrariums, paludariums en bioactieve terrariums. De hoge intensiteit van de Frog Terrasky zorgt ervoor dat het licht alle lagen van het terrarium bereikt. Dit zorgt ervoor dat de plantengroei in je terrarium, paludarium of bio bak een boost krijgt.

Prijs € 119,95
Meer