Exo Terra Moss Bendable Vine 6ft Small

PT3083

Exo Terra Moss Vines kunnen gebruikt worden voor decoratieve doeleinden of om het leefoppervlak te vergroten. Deze waterbestendige lianen zijn buigbare, draaibare, levensechte lianen met een natuurlijk uitzicht en aanvoelen en kunnen samen met lianen van verschillende groottes ineengedraaid worden om een 3-D habitat te creëren. Perfect voor boombewonende reptielen en amfibieën.

  • Buig- en draaibaar
  • Waterbestendig
  • Natuurlijk uitzicht en aanvoelen
  • Ideaal voor boombewonende reptielen en amfibieën
  • Creëert een driedimensionaal habitat

Specificaties

Maat: Small
Circa 183 cm lang

€ 14,95
Inclusief belasting
Aantal

Productdetails
PT3083
8 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: PT3084

Exo Terra Moss Bendable Vine 6ft Large

Exo Terra Moss Vines kunnen gebruikt worden voor decoratieve doeleinden of om het leefoppervlak te vergroten. Deze waterbestendige lianen zijn buigbare, draaibare, levensechte lianen met een natuurlijk uitzicht en aanvoelen en kunnen samen met lianen van verschillende groottes ineengedraaid worden om een 3-D habitat te creëren. Perfect voor boombewonende...

Prijs € 21,95
Meer

Referentie: ZF010121

Merk: Rainforest-frogs

Grapevine Premium 40-50 cm.

Premium Grapevine is gezandstraald en heeft een donkerdere kleur. Meestal heeft de tak een dikkeren stam en verschillende takken die de tak perfect maken voor reptielen. Vergeleken met de normale grapevine is de tak zwaarder en zijn de takken dikker.

Prijs € 19,95
Meer

Referentie: ER035

Merk: Lucky Reptile

Tree Trunk Deco Wood Small 20-40cm

Prachtige kleine stukken van rond de 20 tot 40cm grillige Tree Trunk Deco Wood.Super sterk hout is ideaal te gebruiken als decoratie voor diverse toepassingen. Let op: Het stuk wat afgebeeld is hoeft niet exact het stuk te zijn wat u krijgt, we hebben hier diverse stukken hout liggen in de zelfde sfeer als de afbeelding.

Prijs € 18,95
Meer

Referentie: ER032

Merk: Lucky Reptile

Trunk Tree Deco Wood Medium 40-70cm

Mooie stukken Tree Trunk Deco Wood.Stukken van 40 tot 70cm met grillige vorm, super sterk hout.Mooi voor decoratie, maar ook bijvoorbeeld in een aquarium of terrarium te gebruiken. Let op: Het stuk wat afgebeeld is hoeft niet exact het stuk te zijn wat u krijgt, we hebben hier diverse stukken hout liggen in de zelfde sfeer als de afbeelding.

Prijs € 29,95
Meer