Exo Terra Glass Terrarium 90x45x60cm
  • Exo Terra Glass Terrarium 90x45x60cm

Exo Terra Glass Terrarium 90x45x60cm

PT2614

Het Exo Terra glas-terrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën. Het glas-terrarium is ontworpen door Europese herpetologen.

€ 224,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

De deuren aan de voorkant van het terrarium zorgen ervoor dat het gemakkelijk is om het te onderhouden en om uw dieren te voeren. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt dat uw dieren ontsnappen. Bovendien kunnen de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden.De bovenkant van het terrarium bestaat volledig uit staalgaas en laat UVB en infrarood door. De bovenzijde kan weggehaald worden en dat zorgt ervoor dat u makkelijk kunt inrichten en onderhouden. De achterkant van het draadrooster heeft vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buiten. Daardoor kunt u verschillende accessoires aansluiten, zoals de Heat wave rocks, Waterfalls en sensoren.

Productdetails
Exo Terra
PT2614
14 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: tiki

Exo Terra Tiki Terrarium 30x30x45cm

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën. Het terrarium is namelijk ontworpen door Europese herpetologen. De deuren aan de voorkant van het terrarium zorgen ervoor dat voeren en onderhouden gemakkelijk is. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt dat uw dieren ontsnappen. Uiteraard kunnen de deuren ook afzonderlijk...

Prijs € 129,95
Meer
Op voorraad