Exo Terra Monsoon Multi II

PT4201

* Programmeerbaar nevelsysteem voor terraria en plantenkassen.
* Zeer eenvoudig te installeren.
* Flexibele sproeikoppen (tot 6 stuks) die in elke gewenste richting gedraaid kunnen worden.
* Gemakkelijk bij te vullen zonder dat het hele systeem gedemonteerd hoeft te worden.

Deze vernieuwde Exo Terra Monsoon Multi II biedt onder meer: 

* Zeer sterke 4,5 BAR waterdrukpomp.
* Drukvaste polyetherbuizen en lekvrije connectoren.

€ 149,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Deze vernieuwde Exo Terra Monsoon Multi II biedt onder meer: 

* Zeer sterke 4,5 BAR waterdrukpomp.
* Drukvaste polyetherbuizen en lekvrije connectoren.

De Exo Terra Monsoon Multi II is de hernieuwde versie van de Exo Terra Monsoon Multi. De Exo Terra Multi II is een programmeerbaar nevelsysteem voor elk type terrarium of plantenkas. De Exo Terra Monsoon Multi II helpt een optimale luchtvochtigheid te handhaven in het terrarium of plantenkas door te beregenen met vooraf ingestelde tussenpozen. De duur van het beregenen en de frequentie van het beregenen kunnen makkelijk ingesteld worden, dit kan aangepast worden naar de situatie wat voor het dier of de planten het beste is. Regelmatige neerslag bevordert het broedgedrag van dieren en is noodzakelijk wanneer er levende (tropische) planten in het terrarium of de plantenkas gevestigd zijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Bromelia's, orchideeën en mossen etc. 

De Monsoon Multi II kan zo worden geprogrammeerd dat elke 24 uur er meerdere keren gesproeid kan worden. De sproei-intervallen kunnen worden ingesteld van 2 seconden tot 2 minuten. Door het ruime 8 liter reservoir hoeft er niet elke dag bijgevuld te worden. De Monsoon Multi kan meerdere dagen gebruikt worden zonder bij te vullen, afhankelijk van de hoeveelheid van het sproeien uiteraard. (Dit kan een groot voordeel zijn in de vakantieperiode bijvoorbeeld). Het reservoir van de Monsoon Multi II kan eenvoudig bijgevuld worden zonder dat het hele systeem gedemonteerd hoeft te worden. 

De Exo Terra Monsoon Multi II wordt geleverd met 1 makkelijk te installeren sproeier, maar het systeem kan uitgebreid worden met 6 sproeiers. Dat is natuurlijk ideaal voor meerdere terrariums. Houd er wel rekening meer dat elke bijkomende sproeikop kan leiden tot minder prestatie van de overige sproeikoppen. De neerslag die geproduceerd wordt door deze speciaal ontworpen sproeikoppen is uitermate fijn. Hierdoor ontstaat een mist effect in het terrarium of de plantenkas. De lange toevoerslang van de Exo Terra Monsoon Multi II maakt het mogelijk het apparaat onzichtbaar op te stellen in een aparte ruimte of een Exo Terra Cabinet onder het terrarium.

Alle voordelen op een rij: 

1. Gemakkelijke installatie.
2. Afgeschuind deksel: Lekvrije verbinding.
3. Cyclustimer.
4. Flexibele sproeikoppen, die in elke gewenste positie kan worden gericht.
5. Eenvoudige installatie van de toevoerslang; passen in de ingebouwde afsluitbare openingen (toepasbaar op alle Exo Terra Terrariums).
6. 4,5 BAR waterdrukpomp.

Specificaties

Inhoud watertank: 8 liter
4,5 BAR waterdrukpomp

Productdetails
PT4201
10 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: Pomp 36

ANT Booster Pomp 36

BeschrijvingANT Booster Sproeipomp geschikt voor maximaal 36 sproeiersStille werking24 volt1.8 l/min145 psi inclusief adapterinclusief aanzuigslanginclusief terugloop set om de druk optimaal te kunnen regelen

Prijs € 109,95
Meer

Referentie: LR62361

Merk: Lucky Reptile

Lucky Reptile Terra-Tec H2O 5000ml

Terra TecGedemineraliseerd waterIdeaal voor Super Rain en Super Fog- Toestellen verkalken niet- Verlengt de levensduur van beregeningsinstallaties en luchtbevochtigers- Ook als spatwater geschikt geen kalkaanslag aan de ruiten- Ook geschikt voor aquaria

Prijs € 4,95
Meer