Lucky Reptile Super Rain PRO - Mist System
  • Lucky Reptile Super Rain PRO - Mist System
  • Lucky Reptile Super Rain PRO - Mist System

Lucky Reptile Super Rain PRO - Mist System

LR62346


€ 189,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Super Rain PRO mist- en regensysteem

Krachtig regensysteem voor het terrarium / paludarium en eventueel serres van Lucky Reptile.
Met de Super Rain PRO met 10 bijgeleverde sproeiers, kunt u uw bak voorzien van een mist- en regensimulatie. Door de fijne bij geleverde sproeiers wordt door middel van hoge druk water door de leidingen geperst en komt door de sproeiers als een nevel neer op de beplanting en de terrarium dieren.

Mist- en Regensysteem PRO voor het paludarium

In de natuur regent het in de tropen maar ook in de woestijn best wel eens! Met de Super Rain PRO regensysteem van Lucky Reptile kunt u een natuurlijk nabootsing hiervan creëren. De dieren zullen op een natuurlijke manier kunnen drinken door het water dat langs hun hoofd vloeit en of van de bladeren van planten. Hierdoor wordt het natuurlijke gedrag van de dieren bevorderd. 
Het voordeel van een regensysteem is dat u deze op tijden kunt inregelen en u niet meer vergeet de dieren te sproeien. Daar de temperaturen in een terrarium hoog op kunnen lopen, geeft de Super Rain PRO natuurlijk ook verkoeling in de bak.

Super Rain PRO gebruik en aansluiting

De Super Rain PRO van Lucky Reptile is zo gemaakt dat u binnen een handomdraai uw eigen beregening in het terrarium kunt inbouwen. Door middel van flexibele slangen PE-Slang 6mm gaat er een leiding naar uw terrarium waarna de vertakkingen naar de diverse sproeikoppen gaat die u met een gemakkelijke connectie kunt vastzetten. Hier komt geen schroevendraaier aan te pas!
Na de aansluiting is het handig het product voor een timer en of controler te zetten, deze reguleert op de juiste momenten de mist- en beregening zodat het waterreservoir niet te snel leeg is, maar ook de bak niet te vochtig wordt! U kunt hierbij denken aan een interval time of Pro Timer met 7 instelbare schakel momenten op de seconde instelbaar! 
Tevens raden wij u aan om gedemineraliseerd water in het waterreservoir te doen, hierdoor blijft de werking van uw systeem optimaal en heeft u ook minder last van kalk vorming en kalk op de ramen van uw terrarium!

Super Rain PRO en het klimaat van het terrarium:
Let op:
 Sproei niet te vaak, want ook een te hoge luchtvochtigheid en warmte kunnen weer negatieve invloed hebben op de gezondheid van uw dieren. Laat u daarom altijd goed adviseren en gebruik altijd een dergelijke timer of controler voor de juiste interval schakelingen. Daarnaast is altijd: "meten is weten". Iedere bak en of huiskamer is anders geventileerd en is daarom ook noodzaak goed te blijven meten wat de beregening doet met het klimaat in het terrarium/paludarium.


Specificaties

  • Laagspanning-technologie voor maximale veiligheid
  • De Super Rain Pro is traploos regelbaar high-performance pomp (max. 4 l/min)
  • Automatische zuigpomp met overstroomventiel
  • Minder geluidsproductie door 3-dubbele opslag en cilinderbehuizing
  • Verstelbare druppelaar voor het besproeien van planten als accessoire beschikbaar (1 inclusief)
  • Geschikt voor meer dan 25 sproeiers/ druppelaars (standaard 10 meegeleverd)
  • Water kan dankzij fijnfilter direct uit het terrarium worden gepompt (niet geadviseerd)
  • De Super Rain Pro wordt geleverd met terugslagventiel voor extra veiligheid

Exclusief waterreservoir!

Productdetails
LR62346
10 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: PT4201

Exo Terra Monsoon Multi II

* Programmeerbaar nevelsysteem voor terraria en plantenkassen.* Zeer eenvoudig te installeren.* Flexibele sproeikoppen (tot 6 stuks) die in elke gewenste richting gedraaid kunnen worden.* Gemakkelijk bij te vullen zonder dat het hele systeem gedemonteerd hoeft te worden. Deze vernieuwde Exo Terra Monsoon Multi II biedt onder meer:  * Zeer sterke 4,5 BAR...

Prijs € 149,95
Meer

Referentie: Pomp 36

ANT Booster Pomp 36

BeschrijvingANT Booster Sproeipomp geschikt voor maximaal 36 sproeiersStille werking24 volt1.8 l/min145 psi inclusief adapterinclusief aanzuigslanginclusief terugloop set om de druk optimaal te kunnen regelen

Prijs € 109,95
Meer

Referentie: LR62361

Merk: Lucky Reptile

Lucky Reptile Terra-Tec H2O 5000ml

Terra TecGedemineraliseerd waterIdeaal voor Super Rain en Super Fog- Toestellen verkalken niet- Verlengt de levensduur van beregeningsinstallaties en luchtbevochtigers- Ook als spatwater geschikt geen kalkaanslag aan de ruiten- Ook geschikt voor aquaria

Prijs € 4,95
Meer