Lucky Reptile Egg-O-Bator NIEUW!
  • Lucky Reptile Egg-O-Bator NIEUW!

Lucky Reptile Egg-O-Bator NIEUW!

LR69811

DIRECT LEVERBAAR : De Lucky Reptile Egg-O-Bator.

€ 89,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

DIRECT LEVERBAAR : De Lucky Reptile Egg-O-Bator.

De Lucky Reptile Egg-O-Bator is perfect voor de beginnende reptielen kweker, bevat alle elementen om de eieren succesvol uit te laten komen.

De Egg-O-Bator is ook ideaal voor kinderen met een gemakkelijke bediening.

Nog meer voordelen van de Egg-O-Bator:
- Zeer goed geïsoleerd
- Laag wattage verbruik, slechts 5 watt
- Inclusief 3 broedbakjes
- 3 temperatuur standen
- schappelijke prijs!

Lees verder :

Deze Lucky Reptile Egg-o-Bator beschikt over een geoctrooieerde temperatuuregeling, die een bijzonder zachte warmte garandeerd en die de temperatuur betrouwbaar gelijkmatig houdt. De vooraf ingestelde broedtemperatueren zijn nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de meest voorkomende reptielensoorten zoals de baardagaam, de luipaardgekko en de korenslang. Dankzij zijn eenvoudig gebruik en zijn betrouwbare werking is de Lucky Reptile Egg-O-Bater echter ook uitstekend geschikt voor alle andere soorten, die in dit temperatuurbereik moeten worden gebroed.

ALs u meerdere eieren te broeden hebt of als de eieren een bepaalde temperatuur vereisen of als er in de zomer gevaar op oververhitting bestaat, dan zult u merken dat onze Herp Nursery 2 een apparaat is dat u vele andere mogelijkheden biedt. Hij koelt namelijk automatisch om een oververhitting te vermijden en is ook voor overwintering van bv. landschildpadden geschikt.

De Lucky Reptile Egg-O-Bator is betrouwbaar en geeft de grootste kans op de beste resultaten !

Productdetails
LR69811
7 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: PT2445

Exo Terra Incubator

De Exo Terra Incubator maakt gebruik van thermo-elektrische technologie waardoor het toestel kan koelen en verwarmen. De temperatuur kan eenvoudig ingesteld worden (ca. 15 - 40 graden) dankzij het digitale controlesysteem; en het helder verlichte LED-paneel duidt de actuele incubatietemperatuur aan.

Prijs € 224,55
Meer