Lucky Reptile Hydro Drain 10 L
  • Lucky Reptile Hydro Drain 10 L

Lucky Reptile Hydro Drain 10 L

LR65241

Voor tropische terraria is Hydro Drain een echte must-have. Het is een speciaal klei substraat welke uiterst geschikt is voor wateropslag. Het water zakt door het substraat heen en wordt opgevangen tussen Hydro Drain klei korrels. Zolang het water

€ 9,95
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Voor tropische terraria is Hydro Drain een echte must-have. Het is een speciaal klei substraat welke uiterst geschikt is voor wateropslag. Het water zakt door het substraat heen en wordt opgevangen tussen Hydro Drain klei korrels. Zolang het water niet over de hoger wordt gevuld dan dat er Hydro Drain korrels hoog is, zal het normale substraat niet doorweekt raken. Dankzij de wateropslag van de Hydro Drain, zal de luchtvochtigheid in het terrarium aanzienlijk hoger worden en is het ook uiterst geschikt als watervoorziening voor planten. Aanbevolen is een laag van 3 cm Hydro Drain met dooroverheen onze speciale Hydro Fleece. Boven op dit alles wordt het normale substraat geplaatst, bijv terrarium humus of bark. De Hydro Fleece voorkomt dat substraat tussen de Hydro Drain komt maar laat het water wel door.

Productdetails
LR65241
16 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: LR65802

Lucky Reptile Sphagnum Moss 500gr.

Mooi samengeperst Sphagnum Moss 500gram van Lucky Reptile.Totaal geeft deze sphagnum éénmaal nat gemaakt of versnipperd los zo'n 25 liter aan spagnum.Ideaal te gebruiken als bodemgrond voor in het terrarium.

Prijs € 34,95
Meer
Op voorraad