Sproeisysteem GR1000 plus reservoir
  • Sproeisysteem GR1000 plus reservoir

Sproeisysteem GR1000 plus reservoir

GR1000

Onze sproei-installatie is uitermate geschikt voor regenwoud-terraria alsmede orchidee-kassen. De sproeikoppen zijn verzilverd. Voor elke sproeier is een fijnfilter geplaatst. De sproeihoek van 80? en de opbrengst van 0,05 l/min zorgt voor een zeer

€ 173,50
Inclusief belasting
Aantal

Omschrijving

Onze sproei-installatie is uitermate geschikt voor regenwoud-terraria alsmede orchidee-kassen. De sproeikoppen zijn verzilverd. Voor elke sproeier is een fijnfilter geplaatst. De sproeihoek van 80? en de opbrengst van 0,05 l/min zorgt voor een zeer fijne sproeinevel, die voorliefde van vele dieren en planten is.

De spoeikoppen hebben een druk van 7 bar nodig, die door de door ons aangeboden pomp probleemloos en geruisloos geleverd kan worden. Alle verbindingen zijn gebasseerd op Snelkoppelingen, die voor een eenvoudige installatie zorgen.

De bouwset is kompleet uitgevoerd met pomp( met volledige kunststof interieur), sproeikoppen(roestvrijstaal met neusilber), fittingen(volkunststof) en 3 meter speciale drukslang (4 mm doorsnede). Er kunnen maximaal 30 spoeikoppen aangesloten worden.

Luxe Basis systeem met 2 sproeikoppen

Productdetails
GR1000
16 andere producten in dezelfde categorie: