• Aanbieding!
Arcadia Natural sunlight TL 36 watt
  • Arcadia Natural sunlight TL 36 watt

Arcadia D3 reptile light TL 30 watt

reptile30

D3 Reptile Lamp voor gezonde reptielen.
In de natuur biedt de zon een schat van licht met een hoge intensiteit voor daglicht liefdevolle reptielen, die vaak koesteren in de stralen van de zon. Dit is niet alleen warmte, maar ook voor de synthese van vitamine D3 die de gezondheid bevordert voor de reptielen.

€ 33,02
€ 24,76 25% korting
Aantal

Omschrijving

De lamp is aanbevolen voor de meeste daglicht reptielen, zoals, leguanen, baardagamen, skinks, kameleons, hagedissen en schildpadden.

Als volledige spectrum lamp, simuleert de Arcadia D3 Reptile lamp zonlicht. Dit zorgt voor een hoge kleurweergave voor een betere weergave van uw reptielen en hun omgeving.
De kleurtemperatuur is 6,500K, dit is vergelijk baar met zonlicht in een typische woestijnmileu. De D3 lamp helpt ook planten groeien in de vivarium of terrarium, wanneer deze aanwezig zijn
 

Eigenschappen:
- 5% UVB voor de synthese van vitamine D3
- Lamp met volledig spectrum
- Geeft uitzonderlijk natuurlijke kleuren

Productdetails
reptile30
12 andere producten in dezelfde categorie:

Referentie: natsun36

Arcadia Natural sunlight TL 36 watt

Arcadia reptielenlamp 2% UVB TL Natural Sunlight Na uitgebreid onderzoek werd deze lamp speciaal ontwikkeld voor die soorten als gekko’s, slangen, amfibieën ( kikkers, padden, salamanders enz.), spinnen, schorpioenen, wandelende takken en andere die niet zo’n hoge UVB en UVA opbrengst nodig hebben als wordt geleverd door de Arcadia D3 Reptile lamp.

Prijs € 18,23 Normale prijs € 21,45
Meer
Op voorraad