Beregening e.d

Beregening e.d
Onze sproei-systemen zijn uitermate geschikt voor regenwoud-terraria alsmede orchideen-kassen. De sproeikoppen zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor elke sproeier is een fijnfilter geplaatst. De sproeihoek van 80 graden en de opbrengst van 0,05 l/min zorgt voor een zeer fijne sproeinevel, die voorliefde van vele dieren en planten is. De spo...
Onze sproei-systemen zijn uitermate geschikt voor regenwoud-terraria alsmede orchideen-kassen. De sproeikoppen zijn van zeer hoge kwaliteit. Voor elke sproeier is een fijnfilter geplaatst. De sproeihoek van 80 graden en de opbrengst van 0,05 l/min zorgt voor een zeer fijne sproeinevel, die voorliefde van vele dieren en planten is. De spoeikoppen hebben een druk van 5 bar nodig, die door de door ons aangeboden pompen probleemloos geleverd kan worden. Alle verbindingen zijn gebasseerd op Snelkoppelingen, die voor een eenvoudige installatie zorgen. De beregeningssets zijn  kompleet uitgevoerd met pomp ( met volledige kunststof interieur), sproeikoppen (roestvrijstaal met kunststof), aansluitkoppelingen. op de diversen pompen zijn verschillende maximale hoeveelheden sproeiers aan te sluiten Maak een keuze uit een standaard systeem of ga voor het luxe systeem met geruislose pomp Ons water reseroir is voorzien van een snelkoppeling, zodat snel en makkelijk de pomp kan worden afgekoppeld Door de grote vulopening is het eenvoudig het reservoir te reinigen 
Meer

Beregening e.d Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Beregenings systemen
  Deze beregeningssystemen zijn uitgerust met onze vertrouwde kunststof nozzles maar hebben een 24 volt hoge druk beregeningspomp. deze is geruisloos en er kunnen tot 40 Rainforest-frogs sproeiers moeiteloos worden aangesloten. De aanzuigslang mag maximaal 3 meter lang zijn De 220 / 24 volt adapter wordt bij de pomp geleverd De codes werken als volgt GR1002A40 =  (Gr = Geruisloos) - (1002 = met 2 sproeiers) - ( A40 = type pomp tot 40 sproeiers) 
 • Toebehoren
 • Luchtbevochtigers
 • Omkeer osmose systeem
  Terrarium, vivarium en osmose Een voordeel van het gebruik bij terrariums en vivariums is dat je ruiten bijvoorbeeld vrij van kalk blijven door te sproeien met osmose water in plaats van gewoon kraanwater. In kraanwater zit zoals u wellicht weet kalk wat zorgt voor doffe vlekken of strepen op het glas waardoor u niet optimaal kunt genieten van uw fraai vormgegeven biotoop. Daar kalk een van de in het water opgeloste stoffen is welke er met een osmose apparaat uit wordt gefilterd zult hier geen last meer van hebben en optimaal kunnen genieten van uw creatie. Verder is het zo dat ook het water wat in het natuurlijk biotoop van enkel potentiële bewoners voorkomt erg zacht is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij pijlgifkikkers welke osmose water prefereren boven gewoon leidingwater.
 • Seconden timer
  Om uw beregening aan te sturen met de mogelijkheid om kort te sproeien 1sec  tot 35 seconden. Als u met een tijdklok werkt zit u aan minimaal 1 minuut vast, met de secondentimer kunt u zelfs 1 seconden sproeien. Een uitstekende opkossing voor bv kameleons die van bladeren drinken. Elk uur bv een paar seconden sproeien en uw dieren hebben geen dorst meer. Ook voor planten die niet kleddernat mogen worden de ideale oplossing.
 • Druppel systeem
  Speciaal ontworpen voor dieren die niet uit een waterbak willen of kunnen drinken
 • Div Beregenings systemen
 • Watervallen